Lähde opiskelemaan Seksologiaa

Seksuaaliterapeuttikoulutus antaa valmiuksia terapeuttisten menetelmien käyttöön seksuaalisuuteen liittyvissä kysymyksissä yksilö- ja pariterapiassa. Koulutukseen voivat hakea: Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset jotka ovat suorittaneet seksuaalineuvojaopinnot.

Opinnoista lisää täällä: https://www.metropolia.fi/fi/opiskelu-metropoliassa/osaamisen-taydentaminen/taydennyskoulutus/seksuaaliterapeuttikoulutus

Seksuaalineuvojakoulutus on monipuolinen kokonaisuus, joka antaa valmiuksia käsitellä seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyviä kysymyksiä osana työtä. Koulutus antaa valmiuksia seksuaalineuvonnan ja -kasvatuksen tekemiseen ja seksuaalisuuden arvostavaan kohtaamiseen eri ikäryhmiä, seksuaalisuuden eri monimuotoisuuksia ja kulttuureja edustavien asiakkaiden parissa. Seksuaalineuvojakoulutus avaa myös mahdollisuuden hakeutua seksuaaliterapiakoulutukseen, mikäli sinulla on taustallasi myös soveltuva korkeakoulututkinto.

Opinnoista lisää täällä: https://snellmanedu.fi/tuote/seksuaalineuvojakoulutus-30-op/

Lisää koulutustahoja löydät täältä: https://fias.fi/koulutustahot/

Koulutusta etsiessäsi muista tarkistaa, että opinnot noudattavat NACS:n (The Nordic Association of Clinical Sexology) seksologian perusopinnoille (Basic Sexology) asettamia koulutustavoitteita ja antavat mahdollisuuden hakea Suomen Seksologiselta seuralta seksuaalineuvojan auktorisointia.